url:http://www.axiss.be/transitions/transitions.swf;width:558;height:189;photos:transitions/slideshow_51.xml

Axiss - Investeren om te renderen

Door de geografische spreiding van diensten en vestigingen bent u op vandaag aangewezen op gebruik van netwerken opgebouwd uit dure huurlijnen bij telecomoperatoren. Deze openbare netten hebben veel mogelijkheden maar bieden geen maatwerk voor de ruime waaier aan behoeften binnen uw stad of gemeente. Meer nog, alle aansluitingen van de verschillende diensten samengeteld consumeren jaarlijks een flinke hap uit uw budgetten.

Een strategische beslissing voor de aanleg in eigen beheer van een stedelijk of gemeentelijk glasvezelnetwerk tussen de stads- of gemeentediensten is op lange termijn een renderende beslissing. Met een eigen glasvezelnetwerk voor handen zijn alle toepassingen implementeerbaar:

  • Datacommunicatie: centrale servers en softwarebeheer
  • Backup en disaster recovery,  een gestructureerde veiligheidsfilosofie
  • IP-telefonie: kosteloze interne communicatie tussen de diensten
  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole en personeelsregistratie
  • Mediazuilen en infopanelen

Een eigen netwerk uitbouwen roept natuurlijk veel vragen op. Als studiebureau stellen wij op maat van uw stad of gemeente voorafgaand een dossier op met een analyse van nut, noodzaak en haalbaarheid.

Wij verlenen u onze technische en administratieve know-how bij het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw telecommunicatie-infrastructuur. In samenspraak met alle betrokkenen vertalen wij de technische behoeftes in een lastenboek, inclusief de actuele administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden.

Hebben we uw interesse opgewekt?  Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.